Hinauspalvelu Vantaa

Askisto, Riipilä, Kuusikko tai Pakkala, Kaivoksela, Myyrmäki tai Tikkurila. Missäpäin Vantaata tahansa liikutkin, olemme lähempänä kuin luuletkaan. Inter-Hinaus Oy:n hinauspalvelu Vantaalla on vuosikymmenien aikana auttanut lukemattomia hinausta, vinssausta, käynnistysapua tai ovien avausta tarvitsevia autoilijoita.

Raskaan kaluston hinausautomme vinssaa tai hinaa kuorma-autot, rekat, jakeluautot, linja-autot tai vaikkapa traktorit ja työkoneet. Helsinki-Vantaan Lentoasema on vain kivenheiton päässä yhdestä suurimmista varikkoalueistamme, joten pääsemme nopeasti paikalle avustamaan pulaan joutuessasi.

Matalat pysäköintihallien hinausautomme pääsevät myös ahtaisiin paikkoihin, joihin henkilöautollakin voi ajaa. Moottoritiet kuten Hämeenlinnanväylä, Tuusulanväylä tai Lahdenväylä kulkevat vilkkaina läpi Vantaan ja suurista liikennemääristä johtuen siellä myös sattuu ja tapahtuu.

On kyseessä sitten epäonninen osuma toiseen autoon, kaiteeseen kolarointi, tai ajoneuvosi yhteistyöhaluttomuus teknisen vian takia, tuo jatkuvasti tien päällä olevat hinausautomme hinauspalvelun luoksesi sinne missä ikinä oletkin, varmasti ja luotettavasti.